دندان پزشکی زیبایی اهواز | دندان پزشکی در اهواز | ایمپلنت اهواز | کاشت ایمپلنت

saeideh_baghery@yahoo.com 986133920780-82+ امروز : ۰۳۲۰: پنجشنبه ۲۰ دی ۱۴۰۳ | ساعت : ۱۵:۳۶:۲۰

ارتباط شگفت انگیز بین بیماری های پریودنتال و سلامت قلب

ارسال شده در تاریخ ۱۰ مرداد ۱۳۹۷ بدون نظر

محققان دریافته اند که افراد مبتلا به بیماری پریودنتال تقریباً دو برابر بیشتر در معرض خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی قرار دارند. این خطر ممکن است در کسانی که کلسترول بالا دارند حتی بیشتر هم باشد. هدف از این مقاله کمک به دندانپزشکان در جهت آموزش مناسب تر بیماران در مورد درک بهتر ارتباط سلامت دهان و سلامت سیستمیک بدن و بهبود کیفیت زندگی بیماران است.

آیا شما از دهان خود می توانید بفهمید که در معرض خطر ابتلا به بیماری قلبی هستید؟ جواب مثبت است!

محققان دریافته اند که افراد مبتلا به بیماری پریودنتال تقریبا دو برابر بیشتر در معرض خطر ابتلا به بیماری های قلبی هستند. یک تحلیل جدید نشان می دهد که خطر بالقوه ابتلا به بیماری قلبی برای بیماران مبتلا به بیماری پریودنتال و افراد باکلسترول بالا به مراتب از این هم بیشتر است.
از طرفی، ماه فوریه میلادی هم ماه آگاهی بخشی برای سلامت قلب و هم برای بیماری های لثه است. با توجه به ارتباط میان این دو بیماری سیستمیک، دندانپزشک می تواند نقش کلیدی نه تنها در ارزیابی سلامت دهان و دندان بلکه در سلامت قلب ایفا کند. گام اول، کمک به جمعیت عمومی برای درک چگونگی ارتباط این دو بیماری مزمن است.

 

درک ارتباط بین بیماری پریودنتال و بیماری های قلبی: نقش باکتری و التهاب

دانشمندان براین باورند که ارتباط بین این دو بیماری بدلیل یک نوع باکتری مشابه است. در این نظریه، باکتری های موجود در بافت عفونی لثه اطراف دندان سد بین لثه و بافت همبند زیرین را شکسته و باعث التهاب می شوند. در طول جویدن طبیعی و یا مسواک زدن، باکتری ها می توانند وارد جریان خون شده و به دیگر بخش های سیستم گردش خون رفته و در نهایت موجب شکل گیری بیماری های قلبی عروقی شوند.
التهاب، یا تورم، پاسخ طبیعی بدن به عفونت است. این امکان وجود دارد که باکتری های دهان حین مهاجرت به قسمت های مختلف بدن واکنشی مشابه ایجاد کنند که نتیجه آن در نهایت شکل گیری پلاک های شریانی خواهد بود. باکتری های دهانی در رسوبات چربی افراد مبتلا به تصلب شرایین (آترواسکلروزیس) یافت شده اند. این رسوبات می تواند شریان ها را تنگ کرده و یا با مسدود نمودن آنها بطور کامل، منجر به حمله قلبی یا سکته مغزی شوند.

 

درمان بیماری پریودنتال: کمک به سلامت عمومی بیماران

با توجه به ارتباط بین بیماری پریودنتال و سلامت قلب، پذیرش شرایط درمان موثر توسط بیماران بسیار مهم است. درمان به تنهایی کافی نیست، بلکه باید موفق و تاثیرگذار باشد. اولین گام در درمان موثر، تشخیص صحیح است. بیماران اغلب نشانه های هشدار دهنده بیماری های پریودنتال را متوجه نشده و یا به سادگی نادیده می گیرند. بنابراین تجهیز مطب دندانپزشکی به ابزار مناسب جهت اطلاع رسانی صحیح بیمار ضروری است. علائم اولیه بیماری پریودنتال اغلب پنهان است و در واقع تا زمانی که به مراحل انتهایی نرسد ظاهر نمی شوند.

 

علائم هشدار دهنده بیماری های پریودنتال بر اساس تعریف انجمن پریودنتولوژی آمریکا به این شرح است:

– لثه قرمز، متورم و دردناک
– خونریزی هنگام استفاده از مسواک، نخ دندان و یا خوردن غذاهای سفت
– تحلیل لثه و لقی دندان ها
– وجود چرک بین لثه و دندان
– زخم و بوی بد دهان
– تغییر در اکلوژن یا نحوه قرارگیری پروتز کامل یا پارسیل

 

تلگرام

تلگرام-کلینیک-پاستور

وام

شرایط-اعطای-وام-کلینیک-پاستور

اطلاعات تماس

تلفن:
33920780-82 061
33920764
33920729
33920728

ایمیل:
info@pasteurclinic.com

اینستاگرام

آدرس:
اهواز، کیانپارس، خیابان 4 شرقی، مجتمع پاستور، طبقه اول و دوم

آخرین نوشته ها

  • 3
  • 58
  • 36
  • 963
  • 2,749
  • 612,774
  • 88